Overal veilig slapen

Over ons

Over ons

Wij zijn twee studentes aan de TU Delft, Lotte (werktuigbouwkunde) en Francesca (industrieel ontwerpen). Hier is ons CloudCuddle avontuur begonnen, toen de vader van een gehandicapt kindje ons op de uitdagingen wees die hij en zijn gezin dagelijks moeten overwinnen. Één van deze uitdagingen is het buitenshuis slapen. Dat heeft ons geïnspireerd een werkbare en flexibele oplossing te ontwerpen: de CloudCuddle. Hiermee kunnen we gezinnen die tegen dezelfde problemen aanlopen ook helpen, en dat vinden we een voorrecht!

Na jaren ontwikkelen en maanden testen (met wel 75 gezinnen), hebben we CloudCuddle in juni 2017 op de markt gebracht. Zo konden de eerste gezinnen die een CloudCuddle hadden besteld, al dit jaar genieten van een meer ontspannen vakantie.

Lijkt het je wat om de CloudCuddle een weekendje te testen? Heb je vragen, ideeën, opmerkingen, of gewoon zin in een gezellig gesprek? Dan mag je ons altijd bellen, mailen of langskomen op de TU Delft!


Onze partners

De CloudCuddle zouden we niet kunnen realiseren zonder de hulp van al deze mensen.

Vliegerop zorgt voor het opblaasbare frame. Met hun expertise in opblaasbare constructies zorgen ze ervoor dat het frame sterk en betrouwbaar is.

Delft Enterprises helpt ons met tal van zaken, waaronder de financiële en juridische aspecten.

Esma, afgestuurd aan de Willen de Kooning academie helpt ons met de stoffen hoes. Haar ervaring met stoffen en patronen zorgt ervoor dat ook het stoffen deel sterk is, zodat je kind veilig in bed kan liggen.

Joanneke en Oda zijn beiden succesvolle onderneemsters die hun ervaringen en wijsheden graag met ons delen.

Daarnaast zijn we deel van YES!Delft Students en Kairos.

Cuddle us

Molengraaffsingel 12
2629 JD  Delft

K.v.K.: 656 18 696
VAT id: NL 856 188 591 B01
IBAN: NL92 TRIO 0390 2584 82

Contact us

+31 (0)6 27 07 34 34
+31 (0)6 48 90 21 19
info@cloudcuddle.com

Follow us
Ontwerp en techniek © 2016-2017 MonTay Media