Overal veilig slapen

CloudCuddle is bestelbaar!

CloudCuddle is bestelbaar!

De CloudCuddle is vanaf nu te bestellen in onze webshop!


Hoe gebruik je de CloudCuddle?


Voor welke kinderen is CloudCuddle geschikt?

Ieder kind is anders en dat beseffen we ons heel goed. De CloudCuddle is een jaar lang uitgebreid getest bij 75 gezinnen. Daaruit bleek dat de huidige CloudCuddle geschikt is voor een groot deel van onze doelgroep. Het houdt ze veilig in bed, is rustgevend en geeft ze een geborgen gevoel. Maar er zijn ook kinderen die niet goed reageren op de CloudCuddle. Dat zijn met name kinderen die zich met hun volle gewicht tegen de zijkant van de CloudCuddle laten vallen. Bij deze kinderen raden wij het gebruik van een CloudCuddle af.

Als richtlijn kun je aanhouden dat de CloudCuddle meestal geschikt is voor kinderen van 0 - 16 jaar die tot 50kg wegen. Er zijn uitzonderingen: bijvoorbeeld een kind van 18 jaar en 60kg voor wie het goed werkt, maar ook een kind van 7 jaar en 30kg voor wie het niet werkt. Daarom raden we sterk aan gebruik te maken van het gratis proefweekend.

Gratis proefweekend
Hoe jouw kind op de CloudCuddle reageert en hoe de CloudCuddle op de bewegingen van jouw kind reageert is lastig te voorspellen. Daarom raden we iedereen aan om gebruik te maken van het gratis proefweekend. Geef ons even een belletje of meld je aan via dit formulier.

Wat biedt CloudCuddle?

CloudCuddle, dé mobiele bedtent voor meervoudig beperkte kinderen biedt u en uw uw kind

 • veiligheid en geborgenheid
  • krachtig opblaasbaar frame: vangt alle klappen op
  • zeer stevige, zachte stoffen: bieden optimaal comfort
  • transparante stof: maakt direct contact mogelijk
 • zekerheid: voorkomt dat kinderen
  • zich bezeren
  • uit bed vallen of
  • onverwachts uit bed kruipen
 • reisgemak
  • compacte verpakking: makkelijk mee te nemen
  • lichtgewicht: slechts 3 kg
  • gebruiksklaar in 5 minuten
  • past op ieder standaard 1-pers. bed
 • hygiëne
  • machine wasbaar
  • hoeslaken eenvoudig te verwisselen

Alle voordelen nog eens op een rijtje.

Alle voordelen nog eens op een rijtje.

Veilig en open gevoel

Door het transparante net kun je je kind altijd zien, en andersom. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel maar maakt het ook een stuk gezelliger. De opblaasbare tubes trekken het net op spanning, waardoor het ook sterk genoeg is om te voorkomen dat je kind uit bed valt.


Makkelijk mee te nemen en slechts 3 kg

De CloudCuddle is opblaasbaar. Dat maakt hem compact en heel licht in gewicht: slechts 3 kg. Hij is opvouwbaar tot het formaat van een plastic boodschappentas. 


Gebruiksklaar in 5 minuten

De onderkant van het product wordt om een eenpersoons matras geplaatst, zoals een hoeslaken. Vervolgens sluit je de pomp aan op het ventiel en blaas je hem op. Klaar!


Makkelijk schoon te maken

Voor de kleine ongelukjes kun je het bovenste hoeslaken losritsen. Voor grotere ongelukjes kan de hele hoes los worden geritst en in de wasmachine worden gereinigd. De stoffen zijn zo gekozen dat ze heel snel drogen, zodat de CloudCuddle zo snel mogelijk weer gebruikt kan worden.


Customize je CloudCuddle

De hoes zal uiteindelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, voor nu alleen in het aqua blauw. Daarnaast werken we aan accessoires, zoals speeltjes, spiegeltjes, glow-in-the-dark sterren, en nog veel meer. Zo kun je je CloudCuddle naar eigen wens samenstellen.


Getest

Om er zeker van te zijn dat het product veilig is hebben we het uitgebreid laten testen door 75 gezinnen. Daarnaast zijn de materialen getest. Want... safety first!


Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Hoe weet ik of dit echt werkt?

Om er helemaal zeker van te zijn dat je er blij mee bent, mag de CloudCuddle altijd een weekendje op proef. Willen jullie gebruik maken van dit proefweekend? Stuur ons een mailtje!

Ik heb nog idee├źn/vragen, hoe kom ik met jullie in contact?

Daar zijn we altijd blij mee! Je kan een mailtje sturen naar info@cloudcuddle.com of bellen naar 06-27073434.

Cuddle us

Molengraaffsingel 12
2629 JD  Delft

K.v.K.: 656 18 696
VAT id: NL 856 188 591 B01
IBAN: NL92 TRIO 0390 2584 82

Contact us

+31 (0)6 27 07 34 34
+31 (0)6 48 90 21 19
info@cloudcuddle.com

Follow us
Ontwerp en techniek © 2016-2017 MonTay Media