Overal veilig slapen

Zomaar naar een feestje met CloudCuddle

Zomaar naar een feestje met CloudCuddle
  • Maandag 4 december 2017 - Door Oda van Hijfte

Weekendje weg voor een feest? Lastig te regelen met je kind? Lees hoe CloudCuddle onlangs het verschil maakte voor Karen.

Lees het volledige artikel


Kamperen met CloudCuddle? (2)

Kamperen met CloudCuddle? (2)
  • Vrijdag 13 oktober 2017

 

Je wilt graag kamperen, maar durft het niet aan vanwege de handicap van je kind. Voor een aantal gezinnen is dit best een dilemma. Want hoe moet je het slapen organiseren? Een bedbox past niet in een tent, campingbedjes zijn niet stevig genoeg. Wat dan? Zou een CloudCuddle uitkomst kunnen bieden? Twee gezinnen hebben het getest tijdens een weekendje bij Eurocamp Beekse Bergen. 

Lees het volledige artikelKamperen met CloudCuddle? (1)

Kamperen met CloudCuddle? (1)
  • Woensdag 4 oktober 2017

Lekker buiten bij je tentje, terwijl de kinderen wat om je heen scharrelen. Of ‘s avonds bij kaarslicht met een boek en een glaasje wijn? Een plaatje waar ook ouders van een gehandicapt kind natuurlijk best eens aan denken. Zou het kunnen? Wat zijn de randvoorwaarden? Is een CloudCuddle geschikt om te gebruiken in een tent? Twee CloudCuddle-gezinnen reisden in september naar Eurocamp Beekse Bergen en delen hun ervaringen.  

Lees het volledige artikel


CloudCuddle voor Jomely via speciaal fonds

CloudCuddle voor Jomely via speciaal fonds
  • Vrijdag 7 juli 2017 - Door Oda van Hijfte

Sandra van den Brink (39 jaar) uit Overberg vertelt hoe ook zij na een lange zoektocht via een speciaal fonds een vergoeding heeft gekregen voor de CloudCuddle van haar dochter Jomely. 

Lees het volledige artikelEindelijk logeren bij oma  • Dinsdag 30 mei 2017 - Door Oda van Hijfte

Marinka Koornneef uit Delft vertelt waarom ze een CloudCuddle heeft gekocht voor haar zoon Davey. “CloudCuddle geeft ons heel veel lucht. Davey gebruikt het niet alleen om te slapen, hij kan er ook heerlijk rustig in spelen. Het is nu veel makkelijker om hem ergens anders te laten slapen. En oma vindt het geweldig dat Davey nu eindelijk ook bij haar kan logeren."
Hoe dat werkt? Bekijk het filmpje.

Lees het volledige artikel


Vergoeding CloudCuddle door gemeente

Vergoeding CloudCuddle door gemeente
  • Vrijdag 5 mei 2017 - Door Oda van Hijfte

In deze blog delen ouders hun ervaringen met CloudCuddle. Anita Claus opent de reeks en vertelt hoe ze eerst haar bedenkingen had. Maar na een weekendje testen, besloot ze er één te bestellen. Ze klopte bij haar gemeente aan voor financiële steun. Die betaalt een deel van de kosten. Daarnaast vond ze via Facebook een gulle gever.  

Lees het volledige artikelCuddle us

Molengraaffsingel 12
2629 JD  Delft

K.v.K.: 656 18 696
VAT id: NL 856 188 591 B01
IBAN: NL92 TRIO 0390 2584 82

Contact us

+31 (0)6 27 07 34 34
+31 (0)6 48 90 21 19
info@cloudcuddle.com

Follow us
Ontwerp en techniek © 2016-2017 MonTay Media